LT EN RU
Apie mus Kontaktai Paskolų pasiūlymai Projektai Paslaugos
ButaiNamai, kotedžaiSodai, SodybosSklypai, žemėObjektai komercijaiNoriu
pirkti
Noriu parduotiNuoma
Sodai, Sodybos
Skelbimo ID:
Savivaldybė:
Kaina
Iki
Plotas
Iki
Aukštas
Iki
Aukštų skaičius
Iki
Aukštų skaičius
Pastato tipas
Pasirinkti
Šildymo tipas
Pasirinkti
Būklė
Pasirinkti
Ypatybės
Pasirinkti
Partneriai:
 
 
PASTABA! Į objektus užmiestyje vykstame kliento transportu.

Namas pardavimui

Skelbimo ID:

9852

Savivaldybė:

Klaipėdos r. sav.

Adresas:

Dercekliai,

Plotas:

135 m²

Sklypo plotas:

6 a.

Kambarių skaičius:

4

Aukštų

2

Pastatymo metai:

2017

Namo tipas:

Mūrinis

Šildymas:

Geoterminis

Būklė:

Tvarkingas

Kaina:

135000 € 1000 €/m²

   
 

Klaipėdos raj. Derceklių k., SB "Dituva" parduodamas dviejų aukštų 135 m2 3 miegamųjų su dviejais vonios kambariais pilnai įrengtas gyvenamasis namas su stogine automobiliui ir erdvia terasa. Namas rekonstruotas 2017 metais iš sodo namelio į gyvenamą.
Namo pirmame aukšte:
yra svetainė kartu su virtuvė, miegamas kambarys su drabužine ir vonios kambariu, tambūras su spinta drabužiams ir batams.
Antrame aukšte:
du miegamieji kambariai su vonios kambariu ir uošvienės kambariuku(vaikų ar kitoms reikmėms sudėtį, gali būti panaudota ir saulės elektr. baterijoms ar įrangai). Po namu yra rūsys, kuriame įrengta katilinė. Šildymas geoterminis (pagal senas kainas žiema buvo mokama už visą elektrą ~100€ ). Vanduo iš šulinio paduodamas su hidroforu, nuotekos Traidenio valymo įrenginys. Namas parduodamas su kai kuriais baldais ir buitine technika.
Sklypas:
6a aptvertas iš visų pusių tvora su automatiniais 6m ilgio vartais. Yra įrengta signalizacija su priešgaisriniais davikliais. Dvejos šarvo durys. Į padvala įrengtos metalinės durys. Yra voljeras šuniui, nedidelis medinis namukas susidėti žoliapjovei ir kitoms sodo reikmems. Gerbūvis įrengtas: pasėta veja, išklotos trinkelės, pasodinti dekoratyviniai augalai, vaismedžiai, supynės su laipynėm, šiltnamis. Išvestas elektros ir vandens įvadas į kiemo pastogę mašinos ir kiemo priežiūrai, ar elektrinei mašinai pakrauti akumuliatorius. Sklypas ribojasi su kanalų. Kaimynai geri. Gatvė yra nepravažiuojama, priešais namą vienkiemis.
Skelbimo nr 9852

 
 

Kazys,
8 670 36056
8 (46) 411673
kazys@avitera.lt